Algemeen

Prins Danny I aangesteld

14 September 2019 \\ Algemeen

Op 11 november is het nieuwe carnavalseizoen van start gegaan en naar jaarlijkse gewoonte hebben "De Bierpruvers" dan het eerst daarop volgende weekend hun aanstellingsbal.

In de Akerzaal van 't Ekershof werd om 21u11 Keizer Marc II van zijn macht ontnomen. De avond werd afwisselend opgevrolijkt door dj Plop en de dansmariekes van Tongerlo, Mechelen en Mortsel.

Om 23u11 werd Prins Danny I aangesteld als de nieuwe Prins van "De Bierpruvers" voor het seizoen 2019 - 2020 en dit samen zijn hofdames Anne en Nuria. De Prins had er voorgekozen om Provincieprins van Antwerpen 2018 Sammy en Europaprinses 2019 Marina als peter en meter aan zijn zijde te hebben.

De talrijk opgekomen carnavalisten van bevriende verenigingen, maar ook gansrijders van " De Lustige Gans" hebben er een gezellig bal van gemaakt tot in de vroege uurtjes.

Prins Danny I en het voltallige bestuur willen alle aanwezigen zowel feestvierders als helpers danken voor hun aanwezigheid.

Prins Danny I en hofdames Anne en Nuria en het voltallige bestuur

Nieuwe prins is verkozen

14 September 2019 \\ Algemeen

Het nieuwe carnavalseizoen komt stilaan dichterbij en zo is het ook weer tijd om een nieuwe prins te kiezen voor het komende seizoen.

In het zaaltje achter café "Den Aker" werd op vrijdag 13 september een algemene ledenvergadering gehouden gevolgd door de prinsverkiezing. Daar de enige overblijvende kandidaat Danny Schoonheydt was, was het voor de aanwezige leden een éénvoudige taak om de prins te aanvaarden of af te wijzen.

Nadat de kandidaat prins zich voor had gesteld en zijn motivatie uit de doeken had gedaan, werd hij met éénparigheid van stemmen verkozen tot de nieuwe prins van "De Bierpruvers" .

Danny is een 51-jarige regeltechnieker bij het havenbedrijf Antwerpen en is de ondervoorzitter van onze vereniging waarvan hij reeds 10 jaar lid van is.

Hij wordt bijgestaan door 2 hofdames, zijn dochter Nuria en zijn levenspartner Anne, samen hebben ze beloofd om er een schitterend jaar van te maken.

Prins Danny I

Website in een nieuw jasje

30 augustus 2019 \\ Algemeen

Het nieuwe carnavalseizoen komt stilaan dichterbij en daarom hebben we besloten om onze website in een nieuw jasje te steken.

We hebben de website met de belangrijkste pagina's reeds on-line geplaatst.

We hebben onderandere de nieuws pagina toegevoegd, de agenda is ook veel uitgebreider geworden.

Kom geregeld eens terugkijken en zie hoe onze website terug zal groeien naar een webstek waar u alle nuttige informatie van en over onze vereniging kan vinden.

© Copyright. All Rights Reserved.