Algemeen

Nieuwe prins is verkozen

14 September 2019 \\ Algemeen

Het nieuwe carnavalseizoen komt stilaan dichterbij en zo is het ook weer tijd om een nieuwe prins te kiezen voor het komende seizoen.

In het zaaltje achter café "Den Aker" werd op vrijdag 13 september een algemene ledenvergadering gehouden gevolgd door de prinsverkiezing. Daar de enige overblijvende kandidaat Danny Schoonheydt was, was het voor de aanwezige leden een éénvoudige taak om de prins te aanvaarden of af te wijzen.

Nadat de kandidaat prins zich voor had gesteld en zijn motivatie uit de doeken had gedaan, werd hij met éénparigheid van stemmen verkozen tot de nieuwe prins van "De Bierpruvers" .

Danny is een 51-jarige regeltechnieker bij het havenbedrijf Antwerpen en is de ondervoorzitter van onze vereniging waarvan hij reeds 10 jaar lid van is.

Hij wordt bijgestaan door 2 hofdames, zijn dochter Nuria en zijn levenspartner Anne, samen hebben ze beloofd om er een schitterend jaar van te maken.

Prins Danny I

Website in een nieuw jasje

30 augustus 2019 \\ Algemeen

Het nieuwe carnavalseizoen komt stilaan dichterbij en daarom hebben we besloten om onze website in een nieuw jasje te steken.

We hebben de website met de belangrijkste pagina's reeds on-line geplaatst.

We hebben onderandere de nieuws pagina toegevoegd, de agenda is ook veel uitgebreider geworden.

Kom geregeld eens terugkijken en zie hoe onze website terug zal groeien naar een webstek waar u alle nuttige informatie van en over onze vereniging kan vinden.

© Copyright. All Rights Reserved.