U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

PRINS CARNAVAL

WENST U VOLGEND SEIZOEN ONZE NIEUWE PRINS TE WORDEN  OF PRINS/PRINSES OF PRINS MET HOFDAME / PRINS MET HOFNAR.

STUUR DAN EEN MAILTJE NAAR

 germar9@telenet.be

Carnavalweekend

De eerste zaterdag van maart is het steeds de Ekerse carnavalstoet.

Zaterdagmiddag is er de Internationale carnavalstoet die start om 14.11 u en door de verkeersvrije straten van Ekeren trekt.  De carnavalstoet wordt voorafgegaan door een reclamestoet.  Zaterdagavond organiseren we de daverende NACHT DER NARREN in het Ekers Hof met een wedstrijd voor de best verkleden, zowel individuele, paren als groepen met per categorie voor de drie beste geldprijzen.

Zondagnamiddag organiseren we een Reuze Kindernamiddag met verkleed kindercarnaval om 14.30 u in het Ekers Hof.  Een professionele artiest bezorgt de kinderen ieder jaar een onvergetelijke namiddag;  Voor elk verkleed kind is er een mooie verrassing en voor de mooist verklede kinderen is er nog een aparte prijs voorzien, verdeeld over drie leeftijdscategorieën.

Indien U mocht geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het carnavalgebeuren, hetzij in de reclamestoet of met uw vereniging aan de carnavalstoet kan u altijd contact opnemen met De Bierpruvers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE NIEUWE PIN VOOR 2019